Η εταιρία Tselekos Group την Τρίτη, 26/05/2020, ολοκλήρωσε, για ακόμη μία φορά, με επιτυχία τις εργασίες στο πλοίο Mare di Levante της εταιρίας Levante ferries. Το έργο αφορούσε την κατασκευή ενός εξωτερικού μπαρ και ενός παρασκευαστηρίου, τμηματική επέκταση του κεντρικού σαλονιού, εργασίες ανακαίνισης στις καμπίνες πληρώματος και λοιπές εργασίες στους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου.
Εν μέσω της πρωτόγνωρης κατάστασης, λόγω της πανδημίας του covid- 19, η εταιρία Tselekos Group τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής τόσο για τους εργαζομένους της όσο και το πλήρωμα της Levante ferries, κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο εντός των επιθυμητών χρονικών περιθωρίων.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών συντέλεσε η άψογη συνεργασία με το αρχιτέκτονα Κο Απόστολο Μολινδρή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Levante ferries για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και πιο συγκεκριμένα το πρόεδρο της εταιρίας Γεώργιο Θεοδόση που με το μεράκι, την αγάπη του και την καθημερινή του παρουσία επί του πλοίου, συνέβαλλε καθοριστικά τόσο στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών όσο και στο άρτιο αποτέλεσμα.

Source