Η εταιρεία Tselekos Group γνωστοποιεί ότι συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την κατασκευή 16 νέων καμπινών και ανακατασκευή στο υφιστάμενο σαλόνι στο πλοίο SAONISOS της εταιρείας SAOSFERRIES. Η εταιρεία Tselekos Group δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυπηγοεπισκευαστικής επί 43 χρόνια και αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες της. Σε δηλώσεις του, ο κ. Πέτρος Τσελέκος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με την ευκαιρία αυτής της συνεργασίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία SAOSFERRIES και τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Φώτη Μανούση για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλει επί σειρά ετών.»

Γνωρίστε την Tselekos Group

Ο Γιώργος Τσελέκος το 1977 ίδρυσε την οικογενειακή επιχείρηση η οποία σταδιακά καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρίες στον τομέα της θαλάσσιας ξυλουργικής.

Με την πάροδο του χρόνου και με την είσοδο της νέα γενιάς της οικογένειας με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Πέτρο Tσελέκο, η εταιρεία επεκτάθηκε σε όλο το φάσμα των ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών, προσφέροντας στο πελατολόγιο της ολοκληρωμένες λύσεις.

Σήμερα η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της ναυπηγοεπισκευής με το εξειδικευμένο προσωπικό, θαλάσσιους αρχιτέκτονες σχεδιαστές και με τη συνεχή εξειδίκευση του προσωπικού της καταφέρνει και πετυχαίνει σε υψηλά πρότυπα ό,τι εργασία της ανατεθεί με γνώμονα την ποιότητα, τη διαχείριση κόστους, απόδοσης σε ελεγχόμενα και προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα.
Κεντρικά γραφεία: Καραολή & Δημητρίου 36 Πέραμα Τ.Κ.: 18863

Τηλέφωνο: 210 4411740

ΦΑΞ: 210 40 230 13

Εργοστάσιο: Υπερίδου Γκορίτσα, Ασπρόπυργος Τ.Κ.: 19300

Γραφείου Κύπρου: Galadoro Technical LTd

Michael Karaoli 2, Λευκωσία Κύπρος

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.tselekosgroup.com

Source